PANDA EXPRESS

PANDA EXPRESS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panda Express. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 20:33 Waited 2 hours to receive food. Tried to call the restaurant but they had disconnected the line. Food was just okay, not a lot of taste. First and last time.
6 jul 2022 om 20:32 Het eten is nooit bezorgd en ze waren niet telefonisch bereikbaar. We zijn er zelf naartoe gereden om de bestelling op te halen. En dan krijg je te horen dat er sinds GISTEREN een storing is. Hoe komt het dan dat je nog via tb bij hun kan bestellen
6 jul 2022 om 20:20 Bestelling is om 18.19 geplaatst en tot op heden niks bezorgd Restaurant gebeld maar nr is niet in gebruik
5 jul 2022 om 23:12 Eten was goed net als altijd lekker.
3 jul 2022 om 19:21 Het was heerlijk, vooral de gevulde Bara alles was echt heerlijk van smaak. wij komen zeker terug.
30 jun 2022 om 12:20 Bezorging was erg snel. Eten was heerlijk en je krijgt heel veel. Aan 1 bak heb je genoeg voor 2.
29 jun 2022 om 9:30 Het eten was goed en de bezorger nette vriendelijke jongen. Het ete hadden we besteld om 19.15 uur te laten bezorgen, het was er om 18.30 uur dus 45 minuten te vroeg, vinden we wel eens min puntje.
27 jun 2022 om 18:55 niet veel woorden nodig. goed gegeten, grote portie, goe€ warm,snel bezorgd door nette bezorger. ik blijf klant
25 jun 2022 om 1:22 Heerlijk gegeten. Het was zo heet, qua verwarming dat je je mond verbranden.Altijd super aardige bezorgers hier.
24 jun 2022 om 20:12 De bami was absoluut smakeloos en de ossenhaas met champignons smaakte eigenlijk alleen naar ‘knoflook’. De groenten en het vlees was in zeer grote stukken zeg maar hompen gesneden. Ik was een fan van Panda Express, maar ik zal er niet meer komen.
16 jun 2022 om 21:51 Ik heb per ongeluk mijn huis adres ingevuld, maar ik was op de zaak. Zij waren zo vriendelijk om het daar heen te brengen.
16 jun 2022 om 9:07 Was weer goed