PANDA EXPRESS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1485 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panda Express. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 19:21 Heerlijk gegeten. Zowel de Surinaamse als de Chinese gerechten. Goed warm en vriendelijke bezorging.
13 jul 2024 om 21:49 Wij hadden het eten besteld om 19.30 en het was puik op tijd! Het eten was goed warm en het was heerlijk! We hadden 1 roti kipfilet schotel en de Tjauw min special en samen was het genoeg voor zeker 3-4 personen! Alles was verrukkelijk! Een AANRADER!
12 jul 2024 om 22:20 Altijd goed en lekker. Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger.
7 jul 2024 om 20:58 Vooraf besteld en precies om 18:00 uur aangekomen. Zeer vriendelijke bezorgster. Het eten was heerlijk en hoeveelheden zoals verwacht. Extra kroepoek bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel
7 jul 2024 om 20:36 Bezorging perfect optijd. Eten was goed, maar erg duur eten voor wat je krijgt
6 jul 2024 om 11:53 Ik bestel vaak hier. Nu (andere kok) de loempia was niet te snijden en de soep zat vol met peen,zeer vies.
5 jul 2024 om 21:35 Heerlijk gegeten en alles was nog lekker warm
29 jun 2024 om 10:35 Food did not taste good. All 7 dishes were bad.
27 jun 2024 om 23:02 Niet slecht voor een 1e keer, lekker genoten!
24 jun 2024 om 19:08 Heerlijk eten en supersnelle bezorging.
23 jun 2024 om 15:56 Lekker, goedkoop, grote porties dus had dagen na mijn besteling nog eten over. Zeker een aanrader.
22 jun 2024 om 22:24 Eten was goed warm. De Koe loe yuk ballen wel wat te hard en droog aan de buitenkant. Saté, nasi goreng, tomatensoep waren lekker.